SimOnly Aanbieders Vergelijken Online Op Prijs & Voorwaarden

Bliep Sim-Only, De Goedkoopste Prepaid SimOnly Aanbieder Van Nederland

Bliep is de goedkoopste Prepaid aanbieder van Nederland. Alleen bij bliep is het mogelijk je databundel alleen aan te zetten als je hem nodig hebt. Handig als je toch wat wil delen en even geen WiFi hebt. Bellen doe je al vanaf 5 cent per minuut en internetten vanaf €0.25 per dag. Er is een makkelijke *bliep app die je helpt bij dagelijkse gebruik van de SIM.

Bliep zorgt zelf voor onder andere alle klantvragen en nummer portering met iedere vraag kan je terecht bij bliep.

Waarom kiezen voor bliep?
*bliep is de allergoedkoopste prepaid aanbieder van dit moment en de enige waar je een internetbundel dagelijks aan en uit kan zetten. Dit speelt geheel in op de behoefte van de huidige prepaid gebruiker. Mede door de lage aanschafprijs en het ontbreken van enige verplichting is Bliep een goede keuze voor jouw prepaid sim-only aanschaf.

Voordelen voor jou
*bliep is de beste prepaid deal. Je belt al voor 5 cent per minuut, sms’t al voor 5 cent per bericht, internet al voor 25 cent (10Mb) of 50 cent (67Mb) per dag, bepaal zelf wanneer je internet aan of uit staat. Je tegoed wordt voor altijd behouden zolang er iedere 6 maanden wordt opwaardeert en beltegoed kun je delen met wie even krap zit. Ten slotte waardeert je beltegoed automatisch op als je dat makkelijker vindt.

Simyo Prepaid Sim Only

sim-cards Sim only kun je niet alleen verkrijgen met een abonnement. Het is ook heel goed mogelijk zonder abonnement namelijk door middel van een prepaid kaartje. Als je bijvoorbeeld een prepaid kaartje kopen van Simyo. Deze kaartje zijn zowat gratis te verkrijgen de sim only aanbiedingen voor zo kaartje variëren een beetje.

De simkaartjes zonder abonnement hebben een voordeel je zit niet vast aan een contract. Als je van een prepaid sim only kaartje af wil kun je hoef deze niet op te zeggen want je heb geen contract. Er zitten nog meer voordelen vast aan een prepaid sim only kaartje lees daarover snel meer hier onder.

Nog een groot voordeel van Simyo Sim Only prepaid kaartjes is tegen over Sim Only abonnementen is dat je beltegoed 1 jaar geldig is. Bij bijna alle sim-only abonnenten is je beltegoed maar 1 maand geldig een moet je dus eigenlijk alles opgebruiken als je voordelig wilt bellen. Bij zo’n kaartje is dat dus niet het geval. Want je koopt beltegoed en dit blijft elke keer als je weer opwaardeert een jaar geldig. Daarom is het belangrijk om goed over je keuze na te denken want als je een sim only abonnement neemt en je maakt er maar weinig gebruik van is het nog steeds duur. Een dan kun je wellicht beter een sim only prepaid kaartje nemen. Dit lijkt dat in heb begin wat duurder maar op de duur is het toch een stuk voordeliger.